Cellacare Manus Comfort Polsbrace

Best verkocht
Bestel
  • Beschrijving

De Cellacare Manus Comfort Polsbandage zorgt voor een goede stabilisatie van het polsgewricht en vermindert de ophoping van het vocht in het bindweefsel. Deze polsbrace is zeer geschikt ter preventie en behandeling van blessures. 

De Cellacare Manus Comfort  polsbandage is zeer geschikt om te gebruiken bij actieve artrose of artritis van de pols. Ook komt de Cellacare Manus Comfort zeer goed van pas bij verstuikingen, peesontstekingen, overbelastingen en als nabehandeling van de polsfracturen na een operatie. De polsbandage voert druk uit op de pols door een combinatie van het zachte materiaal, een halvemaanvormige siliconen kussentje en een stabilisatieband.

Het product is voorzien van een naadloos speciaal tricot voor de gevoelige duimregio. Daarnaast is het driedimensionale anatomisch gevormd tricot verstelbaar in de ondersteuning door de spalk te verwijderen. De gleuf in de circulaire stabilisatieband en de siliconen pelotte omsluiten de knokkel van de ellepijp en bieden daardoor bescherming tegen een te hoge compressiedruk. 

De Cellacare Manus polsbrace is zeer comfortabel om te dragen door het grote aandeel microvezels dat verwerkt is in het materiaal van de bandage. Wij bieden de Cellacare Manus Comfort aan in de maten 1 tot en met 4 voor zowel de linkerhand als de rechterhand. Meet goed uw maat op om de Cellacare Manus Comfort zo effectief mogelijk te gebruiken.

Indicaties:

  • actieve artrose of artritis van de pols
  • posttraumatisch na matige tot ernstige distorsies (verstuikingen)
  • peesontstekingen rondom de pols, peesschedeontstekingen (tendovaginitis)
  • instabiliteit en functionele overbelasting rondom de pols
  • nabehandeling van polsfracturen na operatie of gipsverband
  • complex regionaal pijnsyndroom (CRPS) in fase I

Maatvoering:

1

13,0 - 14,5cm

2

14,5 - 16,5cm

3

16,5 - 19,0cm

4

19,0 - 23,0cm