Dijbeenbandage LP Support

Bestel
  • Beschrijving

De Dijbeenbandage LP Support is uitermate geschikt om een overbelaste hamstring of bovenbeen de nodige steun te geven.

De Dijbeenbandage LP Support is uitermate geschikt om een overbelaste hamstring of bovenbeen de nodige steun te geven. Dijbeenbandage LP geeft zowel compressie als warmte zonder dat de Bovenbeen Brace hinderlijk aanwezig is. De Bovenbeen Brace is gemaakt van neopreen en dit is een stof dat lichaamswarmte goed vasthoudt wat de genezing bevordert. Door de goede pasvorm knelt de Dijbeenbandage niet en wordt afzakken voorkomen. De Dijbeenbandage LP Support geeft optimale druk en bescherming waardoor volledige bewegingsvrijheid mogelijk is wanneer u last heeft van het bovenbeen of uw hamstring. Ook kan de Hamstringkous preventief gebruikt worden.

Een hamstringblessure komt erg veel voor bij explosieve sporten, zoals bijvoorbeeld voetbal, atletiek of basketbal. De Hamstringkous van LP Support is dan zeer geschikt om de spier compressie en warmte te geven. Vooral wanneer u net hersteld bent na een spierscheuring of bij een lichte verrekking is het verstandig om een Hamstringkous te dragen. De Hamstringkous zorgt ervoor dat uw hamstringblessure u niet beperkt in het sporten.

 

Ook de bovenbeenspier, de quadriceps genaamd, kan men kneuzen of scheuren. Door een Bovenbeen Brace te dragen ondersteunt men de spier zonder dat de Bovenbeen Brace daarbij hinderlijk aanwezig is. De Bovenbeen Brace zorgt ook voor druk en warmte op de bovenbeenspieren zodat ook deze blessure u niet van het sporten afhoudt.

 

Maatvoering:

Small

45.7 - 50.8 cm

Medium

50.8 - 55.9 cm

Large

55.9 - 63.2 cm

XL

63.2 - 70.8 cm